Saan Windowsilla virheilmoituksen "MCI error" Movie Talkin visaosiossa

Mikäli et näe virtuaalista vastustajaasi Movie Talk Visa -osiossa, sinun täytyy ladata meidän Movie Talk korjaus Windowsille. Voit ladata sen täältä.

Virustentorjuntasi saattaa kysyä sinulta, haluatko jatkaa lataamista vai keskeyttää sen. Paina “Hyväksy” jatkaaksesi latausta ja asenna ohjelma.

Ladattuasi korjauksen, sinun tulee “purkaa” se (klikkaa oikealla hiiren napilla ja valitse “pura”). Kun olet purkanut ohjelman, sinun pitää käynnistää se kaksoisklikkaamalla sitä.

Kun korjausohjelma on valmis, se käynnistää Movie Talkin uudestaan, jonka jälkeen sen pitäisi toimia.