Mijn schijf crasht zodra ik probeer en gebruik van het programma

Zoals veel software ontwikkelaars hebben ook wij compatibiliteitsproblemen gevonden met onze producten in combinatie met Mac OS X Lion. Wij bieden hierbij onze verontschuldigingen aan voor eventuele problemen.

Het goede nieuws is dat we een update beschikbaar hebben voor gebruikers van Talk Now! en World Talk. Deze update lost de volgende problemen op: - Compatibiliteit met Mac OS X Lion - Compatibiliteit met het exporteren van audio bestanden door middel van ‘Exporteeer naar iPod’ functionaliteit via iTunes 10. (Alleen Talk Now!)

Klik op een van de volgende links om de update te downloaden naar uw computer.

Talk Now (Bestandsgrootte 32.2MB)

World Talk (Bestandsgrootte 4.6MB)

Het is nodig om de CD in uw computer te stoppen voordat u deze update installeert. Als de update is geïnstalleerd, kunt u de cursus starten door op het .app bestand uit de download te dubbelklikken.