Luulen, että ohjelmasta puuttuu joitakin kuvakkeita ja nappeja

Kuvakkeet puuttuvat, koska näyttösi resoluutio on alhaisempi kuin 1024 x 768.

Vaihtaaksesi tämän asetuksen paina vasemmassa yläkulmassa olevaa omenan kuvaa ja valitse “Järjestelmäasetukset”. Valitse “Näytöt” ja säädä näyttösi resoluutio 1024 x 768 tai korkeammaksi.

Käynnistä ohjelma uudestaan.

Mikäli näytönohjaimesi ei riitä saavuttamaan 800 x 600 resoluutiota tarkempaa tulosta, ota meihin yhteyttä: support@eurotalk.com