Voinko siirtää sisällön iPadilleni tai iPhonelleni, jotta voin pelata vuorovaikutteisia pelejä ilman tietokonetta?

Jokaisen tuotteen liittymä on suunniteltu vain tietokonekäyttöön, eikä niitä voi siirtää kannettavaan laitteeseen. Talk Now!:sta on olemassa aloittelijoille suunnattu sovellus, uTalk, jota voi käyttää iPadilla, iPhonella, iPod Touchilla ja Android-puhelimilla. Klikkaa tästä, niin ohjaamme sinut uTalk sivullemme.