Mijn scherm flikkert wanneer ik een video afspeel.

Het multimedia subsysteem zou defect kunnen zijn. Installeer (opnieuw) de laatste DirectX, de laatste MediaPlayer.

De-installeer elke DVD-speler of video-editing software van derden, omdat deze bekend staan vanwege conflicten met MPEG1 replay. Indien de-installatie van de DVD-speler het probleem verhelpt, neem dan contact op met de leverancier van de software voor een update.

Installeer tevens de laatste video drivers voor het systeem. Zorg ervoor dat u de laatste versie van de videodrivers van uw grafische kaart hebt. Zie hiervoor de website van de fabrikant.

Download en installeer de laatste DirectX hier
Download en installeer de laatste Media Player hier
Download en installeer de laatste Apple QuickTime hier