Ik heb een vervanging van Talk More voor mijn Windows PC ontvangen. Hoe verwijder ik de oude versie voordat ik de nieuwe installeer?

1. Eerst dient u verborgen bestanden zichtbaar maken. Ga naar Start en klik op ‘Deze computer’

2. Op de menubalk, klik op ‘Extra’ en kies ‘Mapopties’ (Als de menubalk niet zichtbaar is, kunt u deze tevoorschijn halen door op Alt te drukken.)

3. Klik op het tabblad Weergave

4. Selecteer het keuzerondje voor “Verborgen bestanden en mappen weergeven” en klik op OK

5. Dubbelklik nu op de C: schijf

6. Open de volgende map:

- Op Windows 98 en ME C:\Windows\Application Data\EuroTalk\TalkMore

• Op Windows 2000 en XP C:\Documents and Settings[gebruikersnaam]\Application Data\EuroTalk\

• Op Windows Vista en 7 C:\Gebruikers[gebruikersnaam]\AppData\Roaming\Eurotalk

1. Verwijder de map ‘Talk More’ en sluit het venster wanneer u klaar bent.

8 Plaats vervolgens de Talk More schijf.