Ik denk dat er iconen en/of knoppen op het programmascherm ontbreken.

Veel systemen komen met een vooraf ingestelde resolutie lager dan 1024 x 768, hetgeen wij aanbevelen.

De iconen ontbreken vanwege de lage resolutie Volg deze stappen om de schermresolutie te verhogen:

1. Sluit alle programma’s

2. Klik op het Apple-logo links boven op het scherm

3. Kies “Systeemvoorkeuren” uit de opties

4. In het getoonde venster, klik op “Scherm”

5. In de getoonde lijst resoluties, kies 1024 x 768 of hoger

Indien de grafische kaart niet hoger gaat dan 800 x 600, neem dan contact op via support@eurotalk.com

1. Sluit het Systeemvoorkeursscherm en start Talk Now.