Er gebeurt niets wanneer ik de cd-rom in de drive steek.

Al onze producten kunnen rechtstreeks vanaf de cd/dvd-rom drive gestart worden.

Zet de computer aan en - wanneer Windows is opgestart - plaats de cd/dvd in de drive. Volg dan de instructies op het scherm.

Bij de meeste PC’s is de Automatisch afspelen geactiveerd, zodat de schijf automatisch opstart.

Echter, indien Automatisch afspelen is uitgeschakeld of als u de software zonder hulp van Automatisch afspelen wilt opstarten, ga dan naar Deze Computer in het Startmenu, vind de icoon voor uw EuroTalk cd (bijv. Talk Now!, World Talk) en dubbelkilk er op om het programma op te starten.