Ik krijg een foutmelding "Talk Now requires a screen resolution at least 1024 x 768. Please increase your screen resolution and try again."

Alle Talk Now titels zijn ontworpen voor een schermresolutie van 1024 x 768.

Volg de instructies hieronder om de schermresolutie te verhogen voor Windows XP:

1. Rechtsklik ergens op het bureaublad (niet op een icoon en zorg ervoor dat er geen programma’s open staan)

2. Klik op Eigenschappen

3. Vanuit het eigenschappenvenster, klik op het tabblad Instellingen

4. Bij Instellingen kunt u zien dat de resolutie staat ingesteld op 800 x 600. Klik en sleep de resolutiebalk tot het 1024 x 768 bereikt

5. Klik OK wanneer u klaar bent (het scherm kan even flikkeren, maar dat is geen probleem)

6. Volg de instructies op het scherm om het proces af te ronden.

Alle Talk Now titels zijn ontworpen voor een schermresolutie van 1024 x 768.

Volg de instructies hieronder om de schermresolutie te verhogen voor Windows Vista:

1. Rechtsklik ergens op het bureaublad (niet op een icoon en zorg ervoor dat er geen programma’s open staan)

2. Klik op ‘Aan persoonlijke voorkeur aanpassen’

3. Klik op ‘Beelscherminstellingen’

4. Sleep in het tabblad ‘Beeldscherm’ de resolutiebalk tot de resolutie minimaal 1024 x 768 bereikt heeft.

5. Klik OK wanneer u klaar bent (het scherm kan even flikkeren, maar dat is geen probleem)

6. Volg de instructies op het scherm om het proces af te ronden.