Oppilasohjelma toimii vain järjestelmävalvojana kirjautuneena

Mikäli huomaat, että Language Lab oppilasohjelma toimii vain järjestelmävavojana kirjautuneena, eikä normaalikäyttäjällä, on kaksi seikkaa, joiden tarkistaminen voi auttaa asiaa:

Ongelmia ActiveX kanssa. EuroTalk oppilasohjelma käyttää Microsoft “ActiveX” teknologiaa kommunikoidakseen sovelluohjelmien kuten Talk Now:n kanssa. Yksi syy siihen, miksi ohjelma toimii vain järjestelmävalvojana kirjautuneena, voi olla se ettei sitä ole “rekisteröity” oikein Windows kirjaamoon. Korjataksesi tämän, kokeile seuraavaa:

• rekisteröidäksesi ActiveX yhdelle työpisteelle, selaa oppilasluetteloa kyseiseltä työpisteeltä ja tuplaklikkaa kuvaa “RegisterNetLang.msi”.
  • rekisteröidäksesi usealle työpisteelle, käytä “Group Policy installation” (ryhmäpolitiikka asennus):sta. Katso “Group Policy Installation” -osio apukansiosta.

Vaihtoehtoisesti virhe voi viitata hakemistopolussa sijaitseviin ongelmiin. On mahdollista, että sinulla on tiettyjä polkuja, jotka toimivat vain järjestelmävalvojan tunnuksilla. Tarkistaaksesi tämä, avaa “Options and Directories” Manager programista ja tarkista polut. Esimerkki polusta, joka toimii vain järjestelmavalvojan tunnuksilla:

• \myserver\d$\install\eurotalk
  • sen pitäisi olla vain \myserver\install\eurotalk