Olen ostanut kaksi Talk Now DL -tuotetta, mutta näen vain yhden kielen.

Kun teet tilauksen Talk Now DL -tuotteesta, useat kielet yhdistyvät yhteen sarjanumeroon - siihen, joka alunperin oli osoitettu sinulle (elikkä ensimmäiseen Talk Now DL lataukseen)

Ladataksesi lisää kieliä, sinun täytyy käynnistää ohjelma uudelleen. Voit tehdä tämän painamalla Shift + Alt näppäinyhdistelmää ja klikkaamalla mistä tahansa sinisestä aiheruudusta. Saat huomautuksen jossa kysytään, haluatko nollata ja poistaa käyttäjätiedot:

Tämä sulkee ohjelman. Avaa ohjelma uudelleen tuodaksesi esiin aloitusruudun, johon voit kirjoittaa sähköpostisi ja sarjanumerosi:

Syötä tiedot niille tarkoitetuille laatikoille - kopioi ja liitä ensimmäisen latauksesi sarjanumero. Klikkaa sivunuolta jatkaaksesi.

Seuraavassa ruudussa näet ostamasi lisäkielet ja saat ladattua ne nuolta painamalla.

Mikäli pelkäät, ettet voi enää vaihtaa kieliä päästyäsi päävalikkoon, ei hätää - voit vaihtaa kieliä keskenään käyttämällä pudotusvalikkoa vasemmasta yläkulmasta.