Oppilasohjelmaa käynnistäessä ilmestyy virheilmoitus "EuroTalk student program not registered" (EuroTalk oppilasohjelma ei ole rekisteröity)

EuroTalk oppilasohjelma käyttää Microsoft “AvtiveX” teknologiaa kommunikoidessa eri sovelluksien kanssa kuten Talk Now! Tämän pitää olla “rekisteröitynä” Windows kirjaamossa, ennen kuin se toimii.

1. Rekisteröidäksesi ActiveX yksittäiselle työpisteelle, selaa oppilastietokantaa sillä työpisteellä, mille haluat rekisteröidä ActiveX:n ja tuplaklikkaa “RegisterNetLang.msi” -kuvaketta.
  2. Rekisteröidäksesi useille työpisteille, voit käyttää ryhmäasennus menetelmää - katso aputiedostosta”Group Policy Student Program Installation” -osio.