Apukansio näyttää "Navigation cancelled" (Verkkosivulle ohjautuminen peruutettu)

Tämä tarkoittaa vain, että Windows on vainoharhainen toisien koneiden tekemistä aputiedostoista. Etsi tiedostot “Manager.chm (löytyy NetManager kansiosta “program files” tiedostosta) tai Teacher.chm (löytyy jaetusta opettajien kansiosta) Internet Explorerista, oikeaklikkaa sitä, valitse “Properties” ja klikkaa “Unblock”.