Minun pitää siirtää kaikki uudelle palvelimelle

Tähän löytyy monta ratkaisua - voit kokeilla seuraavia.

1. Aloita asentamalla Language Labin uusin versio uudelle palvelimelle. Seuraa asennusohjeita kunnes pääset tuotteen rekisteröinti kohtaan, jossa näet huomautuksen “A new licence code should have been sent to you by e-mail…”(Uusi lisenssi on lähetetty sähköpostiisi…). Tässä kohdassa paina “cancel” (peruuta) lopettaaksesi asennuksen.
  2. Mene “Program Files” kansioon ja sieltä uuteen “NetManager” kansioon ja käynnistä ohjelma “ControlService.exe . Paina “Stop” katkaistaksesi yhteys, sammuta sitten “ControlService” ohjelma.
  3. Mene “Program Files” kansioon ja sieltä vanhaan “NetManager” kansioon, mistä löydät “csvdatabase” kansion. Kopioi tämän kansion sisältö uudelle palvelimelle ja liitä se “Program Files” kansiosta löytyvään uuden “NetManager” kansiosta löytyvän “csvdatabase” kansioon. Korvaa kaikki jo olemassa olevat tiedostot, paitsi “Titles.csv” ja “Activities.csv”.
  4. Kopioi vanha sisältö vanhasta jetusta “EuroTalk Data” kansiosta uuteen jaettuun “EUroTalk Data” kansioon.
  5. Klikkaa nyt työpöydältä EuroTalk Network Manager ohjelmaa. Tämän pitäisi käynnistää palvelin uudestaan, minkä jälkeen sinun pitäisi nähdä “Service installation complete” (yhteyden luominen onnistui) apusivu ja ohjelman käynnistyminen.
  6. Valitse ohjelmassa “Project” valikko ja “Directories”. Vaihda “New directory” (uusi osoite) asetukset niin, että ne täsmäävät uuden palvelimen tiedostojen sijaintiin.
  7. Estä pääsy vanhan palvelimen kansioihin ja tarkista että uudet oppilas- ja opettajaohjelmat toimivat oikein.

Kun olet tyytyväinen ja kaikki toimii oikein, voit halutessasi poistaa ohjelman vanhalta palvelimelta.