Mistä tiedän, onko versioni yhteensopiva tietokoneeni kanssa?

Tuotteidemme viimeisimmät versiot, jotka voi ostaa suoraan verkkosivuiltamme, ovat yhteensopivia Windows Vistan, Windows 7, Mac OS X 10.5 ja Mac OS X 10.6 kanssa. Levyssä näkyvistä käyttöjärjestelmälogoista voit varmistaa, että sinulla on tuotteen viimeisin versio:

Universaaleilla logoilla vaustetut levyt ovat yhteensopivia Windows Vistan, Windows 7, Mac OS X 10.5 ja Mac OS X 10.6 käyttöjärjestelmien kanssa. Jos levylläsi ei ole tätä logoa ja tarvitset tietokoneellesi päivitetyn version, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja ilmoita seuraavat yksityiskohdat, niin voimme auttaa sinua enemmän:

• tuotteen nimi ja kieli
  • levyn versionumero (löytyy levyn keskellä olevan reiän ympäriltä)
  • nimesi ja osoitteesi