Tietokoneessani ei ole CD-asemaa. Pystynkö kopioimaan sisällön kovalevylleni ja käynnistämään ohjelman ilman levyä?

Ohjelma käynnistyy suoraan levyltä, joten sitä ei voi kopioida muistitikulle tai kannettaviin laitteisiin (esim. ulkoinen kovalevy). Mutta on olemassa tuote nimeltä Talk Now DL, joka on ladattava versio meidän Talk Now! tuotteesta. Se on käytännöllinen miniläppärin käyttäjille. Klikkaa tästä, niin ohjaamme sinut lataussivullemme.