Näyttöni maksimiresoluutio on 1024 x 600 - miten voin käyttää ohjelmaa miniläppärilläni?

Tuotteemme on suunniteltu 1024 x 768 resoluutiolle, joka on liian suuri useimmille miniläppäreille. Voit vaihtaa tietokoneesi resoluution, mutta ota huomioon, että näyttöasetusten vaihtaminen voi vaikuttaa siihen, miten muut ohjelmat toimivat tietokoneellasi.

Vaihtaaksesi näytön resoluutiota, seuraa näitä vaiheita: Mene “Control Panel” -> “Display properties” -> “Advanced” -> Monitor: ota pois valinta “Hide modes that this monitor cannot display”(piilota tiedot, joita tämä monitori ei pysty näyttämään).

Mene takaisin “Settings” ja valitse nyt saatavana oleva “1024 x 768” resoluutio.

Mikäli tämä ratkaisu ei toimi, voimme tehdä levystäsi muokatun version, joka toimii pienemmällä näytöllä.

Jos tarvitset muokattua levyä, ota meihin yhteyttä seuraavat tiedot mukaan liitettyinä:

• Tuotteen nimi
  • Levyn leimanumero (löytyy levyn keskellä olevan reiän ympäriltä, jommalta kummalta puolelta)
  • Yhteystiedot