Virheilmoitus “There is a problem with this Windows Installer Package”

Tiedossamme on kaksi seikkaa, joista ko. virheilmoitus voi johtua.

1. Saatat yrittää asentaa vanhaa versiota “Language Labista” tietokoneelle, jossa on Windows käyttäjätili hallinta (UAC), kuten Vista, Windows 7 tai Server 2008. Varmista täältä, että olet asentamassa viimeisintä saatavilla olevaa versiota http://eurotalk.com/downloads/NetManUpdate.zip

2. Saatat yrittää asentaa uutta versiota päivityksenä vanhempaan versionn, joka ei tukenut UAC:ta. Jos tämä on ongelman syy, poista ensin vanha ohjelma ohjauspaneelia käyttäen. Älä valitse mitään vaihtoehtoja jaettujen hakemistojen, tietokannan tai sivutietojen poistamiseen, ellet todella halua tehdä niin.