Network Manageria käynnistäessä ilmestyy virheilmoitus "Access is denied" (pääsy evätty) ja/tai "Initialisation failed:Access violation" (alustus epäonnistui:Pääsyrikkomus)

Tämä johtuu Language Labin vanhan version käynnistämisyrityksestä Windows käyttäjätili hallinnalla, kuten Vistalla, Windows 7:llä tai Server 2008:lla.

1. Lyhyttä kayttöä varten voit käynnsitää ohjelman klikkaalamma EuroTalk Manager kuvaketta oikealla hiiren nappulalla ja valitsemalle “Run as Administrator ” (käynnistä järjestelmävalvojana).
  2. Pdempää käyttöä varten suosittelemme, että päivität ohjelman viimesimpään versioon, joka on saatavilla osoitteesta http://eurotalk.com/downloads/NetManUpdate.zip