Miten lataan päivityksiä Talk Now DL -ohjelmaani?

Kun lataat ohjelman, löydät itsesi alkuvalikosta, jossa näkyvät aiheet. Ruudun yläreunasta löydät pyöreän kuvan. Tämän kuvan voi nähdä vain silloin, kun serverillä on ohjelmasta uudempi versio. Jos sinulla on viimeisin versio, et näe tätä kuvaa:

Siinä tapauksessa sinun tulee poistaa käyttäjätiedot tietokoneestasi, klikkaa päävalikon sinistä taustaa samalla kun painat HIFT + ALT näppäinyhdistelmää. Saat huomautuksen, joka kysyy haluatko nollata ja poistaa kaikki käyttäjätiedot: