Ett felmeddelande visas när jag försöker köra skivan - "Du kan inte öppna programmet eftersom den inte stöds på ditt system"

Tyvärr, versionen av den skiva du för närvarande använder är inte kompatibel med ditt OS och kräver en produktuppdatering från oss.

Vänligen kontakta support@eurotalk.com med följande uppgifter:

• Produktens namn
  • Vilken version av operativsystem du använder
  • Stämpel numret på skivan (placerad i mitten hålet på vardera sida av skivan) och
  • Kontaktuppgifter

När vi har fått dessa uppgifter kommer vi kunna hjälpa dig vidare.