Saan virheilmoituksen "PNG error".

Syy tähän PNG (Portable Network Graphics) vikailmoitukseen on tiettyjen tiedostojen kopioinnin epäonnistuminen tietokoneen väliaikaiskansioon.

Poista EuroTalk ohjelma tietokoneeltasi “Ohjauspaneelista” ja kokeile asentaa levy uudelleen.

Mikäli ongelmat jatkuvat, lähetä meille sähkopostia osoitteeseen support@eurotalk.com seuraavat tiedot mukaan liitettyinä:

• Tuotteen nimi
  • Mitä käyttöjärjestelmää käytät (esim. Windows XP tai Mac OS X 10.5)
  • Levyn leimanumero (löytyy levyn keskellä olevan reiän ympäriltä, jommalta kummalta puolelta)
  • Yhteystiedot

Nämä tiedot saatuamme pystymme auttamaan sinua eteenpäin.