Ongelma koska "Manager Service" ei toimi.

“Manager service” in erikoinen ohjelma, joka pyörii aina kun palvelin on päällä. Se on vastuussa kaikista Language Labin kommunikaatiosta, joten jos se jostain syystä lakkaa pyörimästä, seuraa siitä “Cannot connect” viesti oppilas- ja opettajaohjelmilta. Mahdolliset ratkaisut tähän ongelmaan ovat seuraavat:

1. Kokeile käynistää yhteys manuaalisesti ja seuraa samoja ohjeita kuin Virhe oppilas- tai opettajaohjelmissa “Cannot connect to port” -osiossa.
  2. Mikäli tämä ei toimi, kokeile käynnistää ohjelma ILMAN yheyttä. Tehdäksesi tämän, oikeaklikkaa ohjelmakuvaketta ja lisää avainsana “noservice” (ilman heittomerkkejä) jonon perään - lopputuloksen tulisi näyttää kutakuinkin tältä “C:\EuroTalk\NetManager\Manager\Manager.exe noservice”. Kokeile yhdistää uudestaan. Tämä ei ole suositeltu lopullinen ratkaisu ongelmaan, mutta se saattaa kehittää auttavan virheilmoituksen, josta selviää, miksi yhteytesi ei suostu pyörimään.