Minulle tulee "Access Violation Error" (käyttöoikeusvirhe).

Tämä viesti tulee näkyviin, mikäli ensimmäistä kertaa levyltä asennettaessa et käytä järjestelmävalvojan käyttäjätiliä vaan “rajoitettua” käyttäjätiliä.

Ensimmäinen asennus vaatii joidenkin tiedostojen asentamisen, jotka vaativat “järjestelmävalvojan” pääsyominaisuuden.

Ohjelman asentamiseksi sinun tulee olla kirjautunut järjestelmävalvojana, mikäli sinulla on siihen mahdollisuus. Salli “asenna kaikille käyttäjille”, jos sinulle annetaan siihen mahdollisuus. Tämän jälkeen voit käyttää ohjelmaa myös “rajoitetulta” käyttäjätilitä.

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta kirjautua järjestelmävalvojana, sinun pitää ottaa yhteyttä järjestelmävalvojaan, joka voi asentaa ohjelman sinulle.