Oppilasohjelma antaa virheilmoituksen "Can't find system files" (järjestelmätiedostoja ei voitu löytää)

Jos saat tämän virheilmoituksen ohjelmaa käynnistäessäsi, se yleensä viittaa ongelmaan tietokannassa, esim. palvelimen vaihdon takia. Yksityiskohtaisemmin, tämä voi johtua (1) vääristä tietokanta-asetuksista manager.ini -tiedostossa, (2) vääristä tietokanta-asetuksista “tuote” -osiossa “manager tietokannassa” tai (3) verkon pääsylupaongelmat estävät työpistettä pääsemästä käsiksi palvelimella oleviin tiedostoihin. Selvitä tämä käynnistämällä EuroTalk Network Manager ohjelma palvelimella ja toimi seuraavasti:

1. Valitse “Network manager options” sitten “Directories” ja varmista, ovatko asetukset oikein. Mikäli ei ole, vaihda ne. Jos saat huomautuksen, jossa kysytään, haluatko myös päivittää tuotteen tietokannan, valitse “Yes”.
  2. Muussa tapauksessa valitse “Project” valikosta “Directories” (huom! tämä ei ole sama kuin 1.) ja katso, ovatko asetukset oikein. Esimerkiksi, jos tiedosto-osoitteesi \MyServer\StudentShared\EuroTalkData ja olet asentanut Talk Now-ohjelman oletuskansioon, jolloin “OLD DIRECTORY” merkintä löytyy osoitteesta \MyServer\StudentShared\EuroTalkData\TalkNowV2 . Mikäli näin ei ole, voit tehdä korjauksia käyttäen “NEW DIRECTORY” merkintöjä.
  3. Mikäli ongelma ei kadonnut edellämainituilla ohjeilla, varmista että sinulla on lupa päästä käsiksi kansioihin. Tarkistaaksesi tämän, kirjaudu päätteeseen oppilastunnuksilla ja kokeile päästä käsiksi esim. tähän kansioon \MyServer\StudentShared\EuroTalkData\TalkNowV2\Data\Interface\FirstWords . Mikäli pääsysi on evätty, on mahdollista, että ongelma on päätteen ja palvelimen välillä. Tämän korjaaminen riippuu verkostasi. (Esim. huomioi, että osoitteet kuten \MyServer\d$\StudentShared toimivat monissa päätteissä vain järjestelmävalvojan tunnuksilla.)