Ik krijg de foutmelding "Invalid Floating Point Operation" op Windows XP of Vista

De ondersteuning voor bepaalde video formaten is in XP of Vista verwijderd, wat problemen met onze software kan veroorzaken.

Klik hier om de gratis update te downloaden

De update moet op dezelfde locatie worden geïnstalleerd als de originele installatie van Talk Now. Als dit de standaardlokatie was, doe dit dan ook met de update.

Eenmaal gedownloaded en geïnstalleerd, plaats dan de Talk Now-cd en probeer het opnieuw.