Min skärm flimrar under videouppspelning.

Det kan finnas ett fel med multimedia-uppspelning på datorn.

Installera eller installera den senaste programvaran DirectX, samt den senaste Media Player och QuickTime (se länkar nedan).

Uppdatera eller avinstallera tredje part mediaprodukter, såsom DVD-spelare eller videoredigeringsprogram, som kan störa MPEG1-uppspelning.

Du bör också se till att du använder den senaste versionen av drivrutinerna för ditt grafikkort. För mer information, se tillverkarens hemsida.

• Ladda ner och installera den senaste DirectX här
  • Ladda ner och installera den senaste Media Player här
  • Ladda ner och installera den senaste Apple QuickTime här