Kun käynnistän levyn, mitään ei tapahdu: tekstiä ja kuvaa ei näy, eikä ääntä kuulu - ruutuu muuttuu mustaksi/harmaaksi tai siihen ilmestyy musta/harmaa laatikko

Mikäli näet ohjelmassa aukkoja tai se jumittuu käynnistämisen jälkeen, lataa ohjelmaan korjaus täältä.

Kun latauksesi on valmis, käynnistä tiedosto, joka päättyy “.exe”. Käynnistä tietokoneesi uudestaan asennuksen jälkeen ja kokeile käynnistää ohjelma levyltä.

Jos ohjelma ei vieläkään toimi, tarkista että käyttäjähallinta on päällä (ohjeet löydät täältä). Uudelleenasenna sitten päivitys, käyttäen järjestelmävalvojan käyttäjätiliä.

Mikäli aukkojen ja ruudun jumittuminen jatkuu korjauksen asentamisen jälkeen, kokeile ladata viimeisin versio QuickTimesta, jonka saa ilmaiseksi Applen verkkosivuilta.