Jag får felmeddelandet "Filen '... Unwise.exe' gick inte att öppna. Kontrollera att din hårddisk inte är full ".

Detta felmeddelande visas första gången om du kör skivan på ett begränsat användarkonto i motsats till ett administratörskonto.

Den första installationen kräver installation av vissa filer, och detta kräver Administratör åtkomstbehörighet.

Om du har ett administratörlösenord för maskinen, logga in som administratör för att installera programvaran. Om du får möjlighet, se till att “Aktivera Alla användare” har valts. Efter detta kommer du att kunna använda den från ett begränsat användarkonto.

Om du inte har ett administratörlösenord måste du kontakta administratören för att installera programvaran till dig.