Ingenting händer när jag sätter i skivan i CD-enheten.

Alla våra skivor måste köras direkt från CD/DVD-ROM-enhet.

Bara slå på datorn och när Windows har lästs in, placera CD/DVD’n i enheten - från och med då bara att följa instruktionerna på skärmen.

De flesta datorer har AutoRun aktiverade, så att skivorna startar automatiskt.

Om skivan inte körs automatiskt, gå till “Min dator” (från skrivbordet eller på Start-menyn), hitta ikonen för din EuroTalk CD-ROM (eg Talk Now!, World Talk osv) och dubbelklicka på den för att köra programmet.