Panen levyn CD-asemaan, mutta mitään ei tapahdu.

Kaikki levymme täytyy käynnistää suoraan CD/DVD ROM asemalta.

Käynnistä tietokone ja aseta levy CD/DVD asemaan, kun Windows on ladannut kaikki ohjelmat ja on valmis käytettäväksi. Sen jälkeen seuraa ruudulla näkyviä ohjeita.

Useimmissa tietokoneissa on AutoRun (automaattinen toisto), joten levyn pitäisi käynnistyä itsestään.

Mikäli levy ei käynnisty automaattisesti, paina Windowsin käynnistysnappia vasemmasta alakulmasta ja valitse “My Computer” (Oma Tietokone). Etsi EuroTalk CD-ROM kuvake (esim. Talk Now!, World Talk, yms.) ja kaksoisnapauta sitä käynnistääksesi ohjelma.