iPod-funktionen fungerar inte på Mac OS X 10.5 (Leopard)

1. Klicka på länken nedan för att hämta programmet:

Talk Now! till iTunes

1. När denna har laddats ner, klicka för att öppna programmet “Talk Now! till iTunes “
  2. Ett litet fönster öppnas med “Hjälp” och “Mål” rullningsmenyer.
  3. Välj det lämpliga “Hjälp” språket (“Hjälp” kommer som standard använda systemet språk på datorn, men detta kan ändras till vad du vill. “Målet” är det språk på skivan du har köpt).
  4. Klicka på den gröna pilen för att fortsätta. Ljudfilerna bör automatiskt laddar in i iTunes.