iPod toiminto ei toimi Mac OS X 10.5 (Leopard):lla

1) Klikkaa alla olevaa linkkiä lataaksesi sovellus:

Talk Now! iTunesille

2) Kun lataus on valmis, klikkaa sovellusta “Talk Now! to iTunes” (Talk Now! iTunesille) 3) Näyttöösi ilmestyy pieni ikkuna alaotsikoilla “Help” (ohje) ja “Target” (kohde). 4) Valitse sopiva “ohjekieli” (“ohjekieli” on automaattisesti sama kuin tietokoneesi käyttämä kieli, tämän voit vaihtaa mielesi mukaan. “Kohdekieli” on sama kuin ostamasi levyn käyttämä kieli). 5) Paina vihreää nuolta jatkaaksesi. Äänitiedostojen pitäisi latautua automaattisesti iTunesiin.