Olen saanut korvaavan Talk More / Talk The Talk / Talk Business -levyn Tietokoneelleni. Miten poistan aikaisemman version, ennen uuden asentamista?

1. Ensiksi sinun täytyy muuttaa kaikki piilotetut tiedostot näkyviksi. Kaksoisnapauta “Oma Tietokone” -kuvaketta.
  2. Valitse valikkopalkista työkalut ja valitse asetukset.
  3. Paina “Näytä” -välilehteä.
  4. Valitse “Näytä piilotetut tiedostot ja kansiot” valintanappi ja paina OK.
  5. Kaksoisnapauta nyt C: asemaa ja avaa “Tiedostot ja asetukset” -kansio.
  6. Avaa kirjautumis/käyttäjänimesi ja sitten sovellusten käyttö -kansio.

Windows 98/ME… C:\Windows\Application Data\EuroTalk\TalkMore

2000/XP… C:\Documents and Settings\ [username]\Application Data\EuroTalk\

1. Poista Talk More kansio ja sulje ikkunat, kun olet valmis.
  2. Syötä levy.

Huom* esimerkki on tarkoitettu ennen Windows 7 oleviin käyttöjärjestelmiin ja sen polut on englannin kielisen käyttöjärjestelmän mukaan tehdyt, mutta ohjeet pätevät samalla tavalla suomen kielisessä Windowsissa.