Ik heb een vervangings-cd gekregen maar deze werkt niet op Mac OS X 10.5 (Leopard)

Stuur een e-mail naar support@eurotalk.com met antwoord op de volgende vragen:

1. Werd uw Mac geleverd met Mac OS X 10.5 (Leopard) voorgeïnstalleerd, of heeft u een upgrade gedaan van Mac OS X 10.4 (Tiger)?

2. Toen u het OS installeerde, welke instellingen gebruikte u toen? Bijvoorbeeld: ‘hoofdletter-gevoelige installatie’.

3. Welke foutmeldingen verschijnen tijdens het gebruik van de cd en wanneer gebeurt dat? (bijv. Word Practice, als het programma start.)

Zodra we deze informatie hebben ontvangen, kunnen we u verder helpen.