Sain korvaavan levyn, mutta se ei toimi Mac OS X 10.5 (Leopard):lla

Ota meihin yhteyttä seuraavien tietojen kera:

1. Oliko Mac OS X 10.5 (Leopard) valmiiksi asennettuna Macissäsi, vai onko se päivitetty Mac OS X 10.4 (Tiger):sta?
  2. Jos asensit itse käyttöjärjestelmän, mitä asetuksia käytit? esim. “case-sensitive asennusta”.
  3. Levyä käyttäessä, minkä virheilmoituksen saat ja missä kohtaa? (esim. sanaharjoituksen aikana, heti ohjelman käynnistyessä.)

Nämä tiedot saatuamme pystymme auttamaan sinua eteenpäin.