Jag har fått en ersättningsskiva som inte fungerar på Mac OS X 10.5 (Leopard)

Maila support@eurotalk.com med svar på följande:

1. Kom din Mac med Mac OS X 10.5 (Leopard) installerat, eller om det var uppgraderat från Mac OS X 10.4 (Tiger)?
  2. Om du har installerat operativsystemet, vilka inställningar använde du? t.ex. “Skiftlägeskänslig-installation”.
  3. Under tiden du använder skivan, vilket felmeddelande och i vilket skede uppträder det? (T.ex. under Ordövning, så snart programmet startas.)

När vi har fått denna information kan vi hjälpa dig vidare.