När du kör på Vista kan du märka lite färg obalans mellan Talk Now’s animerade högtalare och bakgrund. Detta påverkar inte produktens funktionalitet, men om du vill fixa det, gör du följande:

NVIDIA användare 1. Se till att du använder de senaste drivrutinerna från nVidia hemsida. 2. Högerklicka på skrivbordet och välj NVIDIA Control Panel. Gå till video och TV / Justera Videons färginställningar, och kontrollera att videospelarinställningarna är satta på användning istället för NVIDIA-inställningarna.

ATI användare 1. Se till att du använder de senaste drivrutinerna från ATI hemsida. 2. Högerklicka på skrivbordet och välj Catalyst kontroll center, och välj Avancerat. Gå till Avivo Video / Grundläggande Färg, stäng av “Program inställningar”, som ljusstyrka till ca -12 och kontrast till ca 115 och tryck sedan på Verkställ - du kan behöva experimentera med dessa värden.