Näen outoja/vääriä värejä Windows Vistallani

Windows Vistassa saatat huomata joitain värieroavaisuuksia Talk Now!:n taustassa ja animoiduissa puhujissa. Tämä ei vaikuta tuotteen toimivuuteen, mutta jos haluat korjata asian, tee seuraavasti:

NVIDIA käyttäjät 1) Varmista nVidian verkkosivuilta, että näytönohjaimesi on päivitetty. 2) Klikkaa työpöytää hiiren oikealla napilla ja valitse NVIDIA ohjauspaneeli. Mene sitten “Video ja Televisio” / “Säädä näytön värejä” -asetuksiin.

ATI käyttäjät 1) Varmista ATIn verkkosivuilta, että näytönohjaimesi on päivitetty. 2) Klikkaa työpöytää hiiren oikealla napilla ja valitse “Catalyst Control Centre” (Catalyst-ohjauskeskus), mene sitten “Advanced” (Lisätiedot) -kohtaan. Mene sitten Avivo Video / Basic Colour, sulje “Käytä sovelluksen asetuksia”, säädä kirkkaus suunnilleen -12 ja kontrasti suunnilleen 115, paina sitten #Apply” - voi olla, että sinun tulee testata eri lukuja.