Jag får ett Supertalk felmeddelande när jag försöker att använda skivan.

Anledningen till detta felmeddelande kan vara en av två faktorer:

1. Datorn har redan EuroTalk filer från en tidigare version eller en äldre skiva.

2. De överförda filerna har skapat en kompatibilitet konflikt.

Leta reda på och ta bort alla befintliga EuroTalk filer från din dator som finns i:

<ditt Användar namn> /Library/Preferences/EuroTalk

Försök att använda skivan igen efter denna fil tas bort.

Om problemet kvarstår, kontakta oss på support@eurotalk.com med följande uppgifter:

• Namn på skiva (t.ex. Talk Now! Franska, World Talk Spanska)
  • Vilken version av Windows som du använder
  • Kontaktuppgifter

När vi har fått dessa uppgifter kommer vi att göra vårt bästa för att lösa ditt problem.