Saan "Supertalk virheilmoituksen" kun käynnistän ohjelman levyltä.

Tähän virheilmoitukseen löytyy kaksi mahdollista syytä:

1) Tietokoneessa on edellisiä EuroTalk tiedostoja aiemmasta versiosta tai vanhemmasta levystä. 2) Siirretyt tiedostot ovat tehneet yhteensopimattomuus törmäyksen.

Etsi ja poista kaikki EuroTalk tiedostot tietokoneeltasi. Löydät ne täältä:

<käyttäjänimesi>/Library/Preferences/EuroTalk

Kokeile käyttää levyä kyseisen tiedoston poistamisen jälkeen.

Jos ongelma jatkuu, ota meihin yhteyttä seuraavat tiedot mukaan liitettyinä:

• Levyn nimi (esim. Talk Now! Ranska, World Talk Espanja)
  • Mitä Windowsin versiota käytät
  • Yhteystiedot

Nämä tiedot saatuamme, teemme kaikkemme ongelmanne ratkaisemiseksi.