Jag tror att det saknas ikoner och / eller knappar på programskärmen

Ikoner saknas därför att skärmupplösningen är lägre än 1024 x 768.

För att ändra denna inställning, gå till “Systeminställningar” (i Dock eller under Apple-logotypen högst upp till vänster på skärmen). Välj “Bildskärmar” och välj ‘1024 x 768 eller högre upplösning.

Nu kör du programmet igen.

Om ditt grafikkort inte kan gå utöver 800 x 600, e-posta oss: support@eurotalk.com