Den manliga och kvinnliga talaren på skivan är upp och ner

Först av allt måste du stänga av Aero-funktionen i Windows Vista:

1. Högerklicka på skrivbordet och välj “Anpassa.”
  2. En lista med alternativ visas. Klicka på Windows Färg och utseende (ska vara överst på listan).
  3. Ett färgschema visas. Klicka på länken “Öppna Classic Utseende Egenskaper”.
  4. Ett fönster visas. Om “Windows Aero” är markerat i listan som visas väljer du en annan variant, t.ex. “Vista Basic”, klicka sedan på “Verkställ” och sedan “OK” och se om det löser problemet.

Om problemet kvarstår, kontakta support@eurotalk.com med följande uppgifter:

• Produktens namn
  • Stämpel numret på skivan (placerad i mitten hålet på vardera sidan av skivan) och
  • Dina kontaktuppgifter

När vi har fått dessa uppgifter kommer vi kunna hjälpa dig vidare.