Kummatkin puhujat levyllä ovat ylösalaisin

Ensiksi sinun tulee sulkea “Aero” toiminto Windows Vistasta:

1. Klikkaa hiiren oikealla napilla työpöytää ja valitse “Personalise” (Mukauta).
  2. Saat listan eri vaihtoehdoista. Valitse “Windows Colour and appearace” (Windows väri ja ulkoasu-asetukset). Tämä pitäisi löytyä listän huipulta.
  3. Väriohjelma ilmestyttyä klikkaa linkistä “Open Classic Appearance Properties” (Avaa klassiset ulkoasu ominaisuudet).
  4. Kun seuraava ikkuna aukeaa, katso onko “Windows Aero” valittuna listassa. Valitse jokin toinen vaihtoehto, esim. “Vista Basic” paina sitten “Apply” ja “Ok” ja kokeile ratkaisiko se ongelman.

Jos ongelma toistuu, ota meihin yhteyttä seuraavien tietojen kera:

• Tuotteen nimi
  • Mitä versiota käyttöjärjestelmästäsi käytät
  • Levyn leimanumero (löytyy levyn keskellä olevan reiän ympäriltä, jommalta kummalta puolelta)
  • Yhteystiedot

Nämä tiedot saatuamme pystymme auttamaan sinua eteenpäin.