En del av skärmen saknas från Talk Now

Om du ser en startskärm med “Student Records”, “Licens”, “information” och “Läs Mig” till vänster och “iPod Installation” på höger, men inget annat, ser du bara en del av skärmen.

Resolutionen på din Mac måste ändras till 1024 x 768.

För att ändra denna inställning, gå till “Systeminställningar” (i Dock eller under Apple-logotypen högst upp till vänster på skärmen). Välj “Bildskärmar” och välj ‘1024 x 768 eller högre upplösning.

Kör nu programmet igen.

Om ditt grafikkort inte kan gå utöver 800 x 600, e-posta oss: support@eurotalk.com