Osa Talk Now -ohjelman ruudusta puuttuu

Jos aloitusvalikossa näet vasemmalla puolella vain “Oppilaskirjan”, “Lisenssin”, “Infon” ja “Lue minut” ja oikealla puolella vain “iPod asennus”, etkä mitään muuta, niin näet vain osan ruutua.

Macin resoluutio pitää vaihtaa 1024 x 768.

Vaihtaaksesi tämän asetuksen paina vasemmassa yläkulmassa olevaa omenan kuvaa ja valitse “Järjestelmäasetukset”. Valitse “Näytöt” ja säädä näyttösi resoluutio 1024 x 768 tai korkeammaksi.

Käynnistä ohjelma uudestaan.

Mikäli näytönohjaimesi ei riitä saavuttamaan 800 x 600 resoluutiota tarkempaa tulosta, ota meihin yhteyttä: support@eurotalk.com