Äänitin oman puheeni, mutten kuule mitään kun toistan sen.

1) Tarkista tietokoneesi ääniasetuset: kaksoisnapauta oikealta alhaalta tehtäväpalkista löytyvää äänikuvaketta. Valitse “Options”(asetukset) ja sitten “Properties”(ominaisuudet). 2) Paina “Toista” ja varmista, että seuraavat laatikot ovat valittuina:

• Volume Control
  • Wave
  • SW Synth
  • CD Player
  • Line In
  • Master Volume
  • PC Speaker

3) Valitse “äänitys” ja varmista, että seuraavat laatikot ovat valittuina:

• Line In
  • Microphone

4) Klikkaa “OK”. 5) Säädä äänenvoimakkuuspalkkia siten, että se on erittäin lähellä maksimivoimakkuutta. 6) (valinnainen) Voit myös valita “Options” (Asetukset) -> “Advanced Controls” (Lisäasetukset), valitse “Microphone Advanced Button” (Mikrofonin lisäasetukset) ja etsi seuraavat:

• Microphone Gain Control
  • Microphone Extra Gain
  • Input AGC

Mikäli nämä laatikot ovat käytettävissä, ruksaa ne.

7) Nauhoita itseäsi uudestaan, jos se ei toimi, vika voi olla mikrofonissasi.