Jag får felmeddelandet "Kopiera filen från E:\Data\videom\male2\male.avi till C:\ ... male.avi misslyckades - error 23."

Anledningen till detta felmeddelande kan vara en av två faktorer:

1. Den första installationen kräver installation av vissa filer, och detta kräver Administratör åtkomstbehörighet.

Om du har ett administratörlösenord för maskinen, logga in som administratör för att installera programvaran. Om du får möjlighet, se till att “Aktivera Alla användare” har valts. Efter detta kommer du att kunna använda den från ett begränsat användarkonto.

Om du inte har ett administratörlösenord måste du kontakta administratören så att de installerar programvaran åt dig.

1. Skivan kan vara smutsig eller skadad.

Se till att skivan är ren, inga fläckar och repor, före användning. Om nödvändigt, rengör den med en mjuk, torr trasa.

Om problemet kvarstår, kontakta oss på support@eurotalk.com med följande uppgifter:

• Namn på skiva (t.ex. Talk Now! Franska, World Talk Spanska)
  • Vilken version av Windows som du använder
  • Kontaktuppgifter

När vi har fått dessa uppgifter kommer vi att göra vårt bästa för att lösa ditt problem.