Saan virheilmoiutuksen "Copy file from E:\data\videom\male2\male.avi to C:\...male.avi failed - error 23." (Kansion kopiointi kohteesta E:\data\videom\male2\male.avi kohteeseen C:\...male.avi epäonnistui - error 23)

Tälle virheilmoitukselle löytyy kaksi syytä:

1. Ensimmäisen kerran käynnistäessä ohjelma asentaa joitain tiedostoja, jotka vaativat “järjestelmävalvojan” oikeudet.

Mikäli mahdollista, kirjaudu sisään järjestelmävalvojana, jotta voit asentaa ohjelman. Jos saat mahdollisuuden valita, keille kaikille ohjelma asennetaan, valitse “Asenna kaikille käyttäjille”. Tämän jälkeen pystyt käyttämään ohjelmaa myös rajoiteuilta käyttäjätileiltä.

Jos sinulla ei ole mahdollista kirjautua järjestelmävalvojaksi, ota yhteyttä järjestelmävalvojaan ohjelman asentaaksesi.

1. Levy saattaa olla likainen tai vaurioitunut.

Varmista, että levy on puhdas, tahraton ja naarmuton ennen käyttöä. Putsaa se pehmeällä ja kuivalla kankaalla, jos tarpeellsita.

Jos ongelma jatkuu, ota meihin yhteyttä seuraavat tiedot viestiin liitettynä:

• Levyn nimi (esim. Talk Now! Ranska, World Talk Espanja)
  • Mitä Windowsin versiota käytät
  • Yhteystiedot

Nämä tiedot saatuamme, teemme kaikkemme ongelmanne ratkaisemiseksi.